Skandale i Premier League kampen Arsenal-Wolves

18/08/2024
Sport
En debutant gjorde sig upopulært bemærket

Så er Premier League langt om længe tilbage.

Sæsonen startede fredag-aften, hvor Manchester United slog Fulham med 1-0 på et debutmål af den unge hollænder, Joshua Zirkzee i det 87'.

Mange engelske klubber har vanen tro været ude at opruste godt i sommerens tranfservindue. Og endnu flere af disse nye spillere kom i aktion i alle lørdagens Premier League opgør.

Der var blandt andet nye ansigter i London, på The Emirates, hvor Arsenal tog i mod Wolverhampton (Wolves, red.).

Kampen endte 2-0 til favoritterne fra Arsenal på et mål i første halvleg af tyskeren Kai Havertz, hvor engelske Bukayo Saka gjorde det til 2-0 i den sidste fase af anden halvleg.

Arsenal er igen i år set som en af favoritterne til det engelske mesterskab, og de kom også godt fra land med denne sejr på 2-0 over Wolves.

Det var dog ikke kun Arsenals spil på banen, der fangede tilskuernes opmærksomhed.

Wolves' Yerson Mosquera, der fik sin Premier League-debut for Wolves efter at være udlejet forrige sæson til Villarreal, gjorde sig upopulært bemærket med to hændelser i kampen.

Først får han lagt sig voldsomt ned på en modstander, og tager nærmest "kvælertag" på Arsenal-spilleren.

Se billedet herunder: (Artiklen fortsætter under billedet).

Her fik han dog ikke noget gult kort og kampen fortsatte.

Arsenal scorede til 2-0 senere, og så skulle Yerson Mosquera gøre sig bemærket endnu en gang.

Denne gang gik det udover brasilinske Gabriel Jesus, der lige var kommet ind fra bænken.

Se videoen herunder: (Artiklen fortsætter under videoen).

Og endnu en gang faldt der ikke et kort af sig. Faktisk, så fik Gabriel Jesus et gult kort for sin reaktion, ved at skubbe til Yerson Mosquera.

Yerson Mosquera fik altså lov til at afslutte sin Prmier League debut uden nogle advarsler. Han var dog på det tabende hold, men fik gjort væsen af sig.