Sætter ord på Holger Runes skade og OL: “Det er voldsomt deprimerende”

Nicolai H

6 uger siden

|

22/07/2024
Sport
Foto: Shutterstock
Holger Rune har ikke haft det nemt når det kommer til skader - men nu kulminerer det på det værst tænkelige tidspunkt.

Dagens topnyheder

På Holger Runes køleskab hænger der en velfortjent flybillet til Paris, hvor han skal konkurrere til OL inden længe.

Men desværre tyder det på, at tennisstjernen bliver nødt til at refundere flyveturen.

Nyheden kom som et chok for de mange forventningsfulde fans, da Runes mor og manager, Aneke Rune, søndag meddelte, at en håndledsskade måske vil forhindre ham i at deltage.

Efter at have konsulteret flere læger er situationen stadig usikker.

"Vi har talt med alle tre læger nu, men ingen kommer med helt samme svar. Alle er dog enige om, at håndleddet skal fikseres og ikke må bruges. Spørgsmålet er så hvor længe. Nogle taler få uger, andre 4-6 uger og en enkelt taler operation (...) Det er voldsomt deprimerende at høre på. Vi har dog ikke opgivet håbet. Vi flyver til Monaco i morgen (tirsdag, red.) tidlig og får en ny scanning," udtalte Aneke Rune til B.T.

Selvom meldingerne er nedslående, krydser team Rune fortsat fingre en hurtig bedring.

I Monaco skal Holger Rune undersøges af en læge, der tidligere har hjulpet ham med skadesproblemer.

"De sprøjter kontrastvæske ind, så vi kan se meget præcist, hvad der sker derinde. Deres udstyr er ekstremt godt, ved vi fra dengang med rygproblemerne," forklarer Aneke Rune.

Holger Rune har endnu ikke meddelt Dansk Tennis Forbund om et eventuelt OL-afbud. Aneke Rune har en aftale om at tale med forbundet, når resultaterne fra de kommende undersøgelser er tilgængelige, og sagen er blevet gennemgået med lægen i Monaco.

Mens Holger Rune afventer yderligere lægefaglige vurderinger, er han stadig tilmeldt ATP 250-turneringen i Umag i Kroatien denne uge.

OL begynder officielt med åbningsceremonien fredag aften, mens de danske håndboldkvinder allerede tager hul på turneringen torsdag morgen mod Slovenien.