Mathias Gidsel på ufrivillig pause: “Vi kan ikke sige noget”

Nicolai H

6 timer siden

|

21/10/2024
Sport
Foto: Team Danmark
Foto: Team Danmark
Nu kommer holdet med svar til de mange bekymrede fans.

Dagens topnyheder

Det er sådan her med puslespil: du opdager først at du mangler en brik, når hele møget er samlet.

Og netop Füchse Berlin har for alvor kunne mærke fraværet af en afgørende brik i deres opstilling, i form af deres danske stjerne, Mathias Gidsel, i de seneste to kampe.

Det skriver Ekstra Bladet.

Først blev det til et nederlag mod portugisiske Sporting, og lørdag måtte de tyske favoritter igen se sig slået – denne gang af Bundesligaens tophold, Melsungen, som trak det længste strå med en sejr på 33-31.

Og når Gidsel ikke er på banen, bliver det tydeligt, hvor afgørende han er for holdets succes.

Fraværet af Gidsel, som er ude på grund af sygdom, har holdets præstation tager et nøk. Med 51 mål i Bundesligaen indtil videre, er Gidsel en af de helt store profiler. Kun to spillere i ligaen har scoret flere mål end ham – Ivan Martinovic fra Rhein Neckar Löwen og landsholdskammeraten Emil Jakobsen fra Flensburg Handewitt.

Ugen er kun lige startet

Heldigvis ser det ud til, at Füchse Berlin kan ånde lettet op snart. I en kortfattet udtalelse fra klubben til Ekstra Bladet lyder det, at Gidsel forhåbentlig er tilbage til torsdagens opgør mod Paris Saint-Germain:

"Vi kan ikke sige noget om den præcise sundhedstilstand. Han er syg, og vi håber, han kan spille igen mod Paris på torsdag."

Det bliver i den grad en vigtig kamp for berlinerne, som i de første fem kampe i Champions League allerede har lidt to nederlag og nu er to point bag PSG og Veszprem i toppen af Gruppe A.

I Bundesligaen er holdet også på hælene og ligger i øjeblikket på fjerdepladsen, efter at have tabt to ud af syv kampe.

Der er altså meget på spil for Gidsel og Füchse Berlin, både i Bundesligaen og på den europæiske scene. Holdet håber på, at deres danske stjerne snart er tilbage på banen, klar til at levere de afgørende mål og sikre de nødvendige sejre.