Jonas Vingegaard mødte op til første Tour-pressemøde: Så fik han uventet spørgsmål

Nicolai H

1 uge siden

|

28/06/2024
Sport
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tour-stjernen havde dog et kækt svar.

Dagens topnyheder

Tour de France 2024 står for døren, og allerede inden starten i Firenze er spændingen intens.

Torsdag mødtes cykelverdens to største navne, Jonas Vingegaard og Tadej Pogacar, med pressen for at dele deres tanker og nyheder, og det blev et pressemøde fyldt med overraskelser.

Her kunne Tadej Pogacar afsløre, at han for nylig er blevet ramt af covid-19.

Den slovenske cykelstjerne forsikrede dog, at sygdommen ikke havde haft en alvorlig indvirkning på ham.

"Covid-19 er ikke så alvorligt længere. Specielt ikke, hvis din krop allerede har haft virusset før, og det har jeg. Det gik meget hurtigt over," forklarede Pogacar, mens han stod foran pressen.

Det skriver B.T.

Vingegaards reaktion

Jonas Vingegaard blev spurgt, om Pogacars sygdom kunne være en fordel for ham og Visma – Lease a Bike-holdet, men danskeren ønskede ikke at spekulere i sin rivalens helbredstilstand.

"Det må du spørge Tadej om. For mig er det helt nyt, og jeg ved ikke, om han har været syg eller ej, så jeg synes, du skulle have spurgt ham om det, da han var her," svarede Vingegaard kækt men samtidig diplomatisk.

Vingegaards egen kamp

For Vingegaard har optakten til Tour de France heller ikke været uden udfordringer. Efter et voldsomt styrt i Baskerlandet Rundt tidligere på året har den danske rytter arbejdet hårdt på at komme tilbage i topform.

Selvom han insisterer på, at han er klar til at konkurrere om den gule trøje, indrømmer han også, at han ikke er på sit højeste niveau.

Lørdag ruller Vingegaard og hans konkurrenter ud på årets første etape i Tour de France. Med både Pogacar og Vingegaard på banen, er der lagt op til en intens og uforudsigelig kamp om den prestigefyldte gule trøje.