Holger Rune med overraskende afsløring, stort set ingen kendte til

Nicolai H

1 uge siden

|

11/09/2024
Sport
Foto: Victor Velter/Shutterstock
Foto: Victor Velter/Shutterstock
Tenniskometen kommer med afsløringer om privatlivet.

Dagens topnyheder

Når det ikke handler om server, baghåndsreturneringer og store turneringer, har den danske tennisstjerne Holger Rune også en passion for noget helt andet: dyr.

Det kommer frem i to nye bøger om tenniskometen, der udkom i dag.

Det skriver flere medier, heriblandt Se og Hør.

I biografien 'Holger Rune - på og uden for banen' deler Holger sine oplevelser fra rejserne rundt i verden, hvor han ofte tager sig tid til at opleve mere end bare tennisbanerne. En særlig interesse, der står frem, er hans fascination af dyrelivet.

"Jeg prøver at komme ud at se noget, hver gang jeg er afsted. Nogle gange er det de nationale zoologiske haver, hvor jeg ser dyr, som er specielle for netop det område, jeg er i," fortæller Holger. Blandt andet nævner han et besøg i Australien, hvor han fik chancen for at besøge et dyrereservat, der tog sig af koalabjørne og andre dyr, der var blevet skadet under skovbrandene.

Hygger sig på hotelværelset

Men Holgers dyreinteresse stopper ikke der.

I børnebogen 'Hvor er Holger Rune?' lærer vi lidt mere om tennisstjernens favoritdyr – løven. Han indrømmer også, at han er lidt skræmt af slanger og giftige edderkopper, som han har mødt på sine rejser.

En anden ting, som måske adskiller Holger fra mange andre sportsstjerner, er hans kærlighed til hotelværelser.

"Jeg kan rigtig godt lide hotelværelser. Og jo højere, jeg er kommet op ad ranglisten, desto bedre hotelværelser får jeg også. Så jeg hygger mig," afslører han.

Holger har ofte sin mor og manager, Aneke Rune, med på rejserne, men hun får sit eget hotelværelse, så mor og søn har lidt plads mellem turneringerne.

Med 53 lande på rejse-CV'et er det tydeligt, at både Holger og hans mor har oplevet verden fra både tennisbaner og hotelværelser.