Henrik Møllgaard skifter tone midt i interview: “Der rammer du et rigtig ømt punkt”

Nicolai H

6 uger siden

|

05/08/2024
Sport
Foto: Wikimedia Commons
Snakken med landsholdsikonet skiftede pludselig væk fra håndbold.

Dagens topnyheder

Det er ikke kun jagten på OL-guldet, at Henrik Møllgaard kæmper med denne sommer.

Med det danske landshold klar til at møde Sverige i kvartfinalen, er der stor spænding om, hvordan turneringen vil ende.

Men midt i medaljejagten ligger en anden kamp og lurer for Møllgaard – den om at finde tid til sin familie.

Trods en stærk indsats i Paris, hvor Danmark har vist solidt spil, har Møllgaard også måttet tage imod nogle uventede udfordringer. Kampen mod Egypten blev dramatisk, da to af Danmarks stregspillere, Magnus Saugstrup og Simon Hald, måtte udgå.

Møllgaard har dog håndteret situationen med sit karakteristiske overblik og ro, hvilket har været afgørende for holdets videre færd.

En anden, mere personlig udfordring er dog spørgsmålet om sommerferie med familien.

Det forklarer han selv til BILLED-BLADET.

"Der rammer du et rigtigt ømt punkt. Sommerferien har passet helt ad helvede til," siger Møllgaard, som har fundet det svært at få tid til samvær med sin kæreste Christina og deres to døtre, Viola og Augusta.

Familien har blot haft én uge sammen, hvor Christina stadig skulle arbejde, mens børnene havde ferie. Alligevel formåede de at få lidt kvalitetstid sammen.

Genforenet under musikken

Et lyspunkt har været de dage, familien tilbragte på Nibe Festival med venner.

"Vi havde nogle dage på Nibe Festival med et vennepar og hyggede os der. Vi prøvede at få sat et eller andet sammen, som var lidt ekstra, når nu der ikke var så mange dage at gøre godt med. Det har bare passet rigtig dårligt med sommerferien, desværre. Engang når jeg er færdig med at spille, så finder vi ud af det," fortæller Møllgaard.

Med OL-turneringen i fuld gang er det desværre ikke muligt for Møllgaard at se sin familie, da de ikke kunne rejse til Paris.

"Kærlighedens by" har tidligere været familiens hjem, da Møllgaard spillede for Paris Saint-Germain.