Drømmen knust inden OL-start: Caroline Wozniacki og Holger Rune skal ikke spille

Nicolai H

6 uger siden

|

24/07/2024
Sport
Fotos: Shutterstock
Fotos: Shutterstock
Dansk Tennis Forbund bringer trist nyt inden OL for alvor starter.

Dagens topnyheder

Det er ikke hver dag, at to af Danmarks største tennistalenter står klar til at forsvare de rød-hvide farver på en af verdens største sportsbegivenheder.

Men desværre bliver det ikke til et mixeddouble-makkerpar af Holger Rune og Caroline Wozniacki ved de kommende Olympiske Lege i Paris.

Selvom Rune og Wozniacki havde potentialet til at skabe magi på gruset sammen, har kombinationen af deres verdensranglisteplaceringer efterladt dem lige uden for top-16.

Deres kombinerede rangering lander dem som 17. bedste par, hvilket betyder, at de kun er reserver og derfor afhængige af afbud fra andre par for at komme i spil.

Det skriver TV 2 Sport der har fået den ærgerlige nyhed bekræftet af sportschef Jens Anker Andersen fra Dansk Tennis Forbund til Ritzau.

All the single ladies

Selvom mixeddouble-drømmen er sat på pause, er der stadig grund til optimisme for danske tennisfans.

Caroline Wozniacki og Clara Tauson er begge klar til at kæmpe i singleturneringen på damesiden.

På herresiden er Holger Rune også tilmeldt, men hans deltagelse er betinget af, at han kommer sig helt over sine nylige håndleds- og knæskader.

Danmarks OL-håb på mandesiden har været genstand for bekymring, siden han trak sig fra kvartfinalen i ATP-turneringen i Hamborg og senere fra turneringen i Umag.

Rune-lejren har konsulteret flere eksperter, men meldingerne har været forskellige, hvilket efterlader hans OL-deltagelse i en usikker situation.