Dansk OL-stjerne deler morsom anekdote fra Rio-legene: Hoppede i Lotte Friis’ badedragt

Nicolai H

11 uger siden

|

26/07/2024
Sport
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Muskelbundet indgik et væddemål med den tidligere svømmer.

Dagens topnyheder

Nok skal fokus under OL ligge på præstationer og hårdt arbejde. Men når medaljerne er blevet uddelt, skal der også være plads til en fyraftensøl og forhåbentlig sejrschampagne.

Det blev der i hvert fald nydt godt af under OL i Rio.

Under et besøg i "Aftenshowet" torsdag aften delte Jesper Nøddesbo et særligt OL-minde fra 2016, hvor holdkammeraterne Kasper Søndergaard og Henrik Møllgaard blev involveret i en uforglemmelig og komisk episode.

Når OL starter i Paris, vil de danske håndboldherrer være blandt de mange atleter, der kæmper om medaljerne. Forhåbningen er at gentage succesen fra Rio 2016, hvor Danmark vandt guld.

Jesper Nøddesbo, som var en del af det guldvindende hold, var på "Aftenshowet" for at dele nogle af sine minder fra Rio.

Sammen med den tidligere svømmer Lotte Friis, der også var gæst i studiet, fortalte Nøddesbo om en mindeværdig aften efter håndboldherrernes triumf. Lotte Friis havde drømt om at se dansk guld ved OL og besluttede at blive i hallen efter kampen for at deltage i festlighederne.

Nøddesbo beskrev, hvordan stemningen blev høj, og nogle af håndboldspillerne udfordrede Lotte Friis til en svømmekonkurrence. "Der er måske drukket en enkelt øl eller to. Stemningen er høj, og folk bliver kåde. Det vil sige, at de ser Lotte og tænker: 'Vi udfordrer hende i svømning. Det plejer hun ikke at være så dygtig til, så det kan vi gøre noget med,'" fortalte Nøddesbo.

Kasper Søndergaard og Henrik Møllgaard mente, at de kunne slå Lotte i bassinet, hvis de iførte sig hendes badedragter.

At få de store håndboldspillere i de stramme badedragter viste sig dog at være en udfordring i sig selv. Nøddesbo og Mikkel Hansen brugte over en halv time på at hjælpe Søndergaard og Møllgaard med at få dragterne på, en scene som Jesper Nøddesbo senere delte billeder af på sin Instagram.

Du kan se de "yndige" billeder her: