Nem opskrift på banankage

webmaster

409 uger siden

|

13/01/2017
Put noget nemt og lækkert på bordet med denne opskrift på banankage til både store og små.

LIGE NU LÆSER ANDRE OGSÅ

Ingredienser:

1 kop mel

1 kop strøsukker

50 gram smør - smeltet

1 æg - let pisket

1 teskefuld vanilleessens

60 ml mælk

1/2 kop bananmos

Tilberedning:

Forvarm ovnen til 180 grader med fane. Spray en 7 cm dyb og 10 x 20 cm brødform med olie. Sæt bagepapir på begge sider, så det strækker sig 3 cm ud over kanten.

Sigt melen i en stor skål og rør sukker i dejen. Lav en fordybning i midten og tilsæt smør, æg, mælk og banan. Rør rundt i dejen ind til den er ligelig fordelt.

Hæl dejen i den forberedte form. Bag kagen i 30-35 minutter eller ind til dejen ikke hænger fast på spyd eller gaffel. Lad kagen stå i 10 minutter til at køle af og server den lun.

 

Vi håber du vores opskrift banankage og efterlad gerne dit resultat i kommentarerne.