Ingredienser:
1 kop mel
1 kop strøsukker
50 gram smør - smeltet
1 æg - let pisket
1 teskefuld vanilleessens
60 ml mælk
1/2 kop bananmos
Tilberedning:
Forvarm ovnen til 180 grader med fane. Spray en 7 cm dyb og 10 x 20 cm brødform med olie. Sæt bagepapir på begge sider, så det strækker sig 3 cm ud over kanten.
Sigt melen i en stor skål og rør sukker i dejen. Lav en fordybning i midten og tilsæt smør, æg, mælk og banan. Rør rundt i dejen ind til den er ligelig fordelt.
Hæl dejen i den forberedte form. Bag kagen i 30-35 minutter eller ind til dejen ikke hænger fast på spyd eller gaffel. Lad kagen stå i 10 minutter til at køle af og server den lun.
Vi håber du vores opskrift banankage og efterlad gerne dit resultat i kommentarerne.