Til 4 personer
Kød og grønt:
3 stk. kyllingebryst
1 rød peber
1 broccoli
3 forårsløg
0,5 pakke champignon
1 pink lady æble
2 dåser kokosmælk
Marinade:
1 spsk olivenolie
2 spsk rød karry pasta
1 spsk sambal oelek (alt efter styrke)
2 fed finthakket hvidløg
2 spsk finthakket ingefær
1 tsk fiskesauce
2 spsk østerssauce
1 blomkålhoved
1 tsk salt
Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker. Den røde peber, forårsløg og champignon skæres i fine skiver. Broccoli skæres ud i små buketter.
Bland alle ingredienser til marinaden i skål.
Varm wok’en op på fuld varme, og kom så marinaden på panden, og lad det stege af i ca. 15 sek. Tilsæt kyllingen, og lad det stege, til det har fået farve på alle sider.
Tag kyllingen af panden, og steg grøntsagerne i 2 min. Tag grøntsagerne af, og tilsæt kylling og kokosmælk. Lad det koge ind til en tyk masse/sovs. Varm nu grøntsagerne sammen med sovsen og kyllingen i et par minutter.
Hak blomkål i en foodprocessor, blender eller på den grove side af et rivejern. Bland i en skål med slat. Kog 1 liter vand, og hæld det henover. Lad det stå i 30 sek, og si herefter vand fra.
Arrangér med friske æblestykker over.
Voilà!
Anna Mai Brodersen blogger om retter uden stivelse til fornuftige penge på udenstivelse.dk. Følg hende på Facebook her facebook.com/udenstivelse?fref=ts
Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler