Æggemuffins

webmaster

353 uger siden

|

11/03/2018
Opskrifter
Æggemuffins opskrift
Sådan laver du lækre små æggekager
En æggekage eller en muffin? Lav en æggemuffin. En ny og populær snack til madpakken. Vi har lavet to varianter, men mulighederne er uendelige.

LIGE NU LÆSER ANDRE OGSÅ

Denne opskrift på æggemuffins er til 4 personer og tager 20-40 minutter at lave.

Ingrendienser:

6 æg
6 spiseskefulde mælk
2 forårsløg eller skalotteløg
150 gram kogt skinke eller fetaost
50 gram soltørede tomater eller olien uden sten
150 gram ost/revet ost
1/2 teskefuld salt

Æggemuffins opskrift

Fremgangsmetode:

1. Forvarm ovnen på 180 grader, smør muffinformene med lidt olie, dæk hullerne med bagepapir eller med muffinforme i papir. Sørg for papirkanten er over formen.

2. Skær løg eller porre i tynde skiver. Opdel skinke/fetaost og de soltørrede tomater i mindre stykker. Riv osten eller brug den revet ost.

3. Pisk æg og mælken, tilsæt ost og andre ingredienser. Bland dem godt sammen.

4. Fyld muffinformene næsten fulde og sørg for at ingredienserne er nogenlunde ligeligt fordelt.

5. Bag æggemuffins midt i ovnen i ca. 15 minutter, indtil de er stivnet. Lad omelet muffins afkøle lidt før du løfter dem ud af formen med en ske.

6. Kan pyntes med lidt purløg.

Prøv også vores opskrift på ægte gammeldags æggekage.