Zoologisk have i dyb sorg efter fatal fejl: Dyrepasser dræbt af løve

Emil Martesen

2 timer siden

|

18/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den zoologiske have er i dyb sorg.

Dagens topnyheder

Der er altid en risiko forbundet med at arbejde med farlige dyr. Det omfatter også løver, som man har taget sig af i en rum tid.

Specielt når man glemmer en fatal fejl, som var tilfældet i løveparken Taigan på den russiskbesatte Krim. Her gik en erfaren medarbejder, Leokadia Perevalova, bort, da han mistede livet under et uheld med tre løver.

Ifølge parkens ejer, Oleg Zubkov, skete ulykken, da Perevalova rengjorde et af løveburene, men ved en fatal fejl undlod at lukke en port mellem to indhegninger.

Tre løver opdagede situationen og angreb hende.

Oleg Zubkov lagde ikke skjul på sin dybe sorg over hændelsen og forklarede, at fejlen var 'tragisk og menneskelig', og at ingen kunne have forudset, hvad der ville ske.

Det skriver CBC News.

Leokadia Perevalova havde arbejdet i parken i 17 år og var kendt som en dedikeret og erfaren medarbejder, som på mange måder var en af billederne på Parken, der er den største yngleplads for løver i Europa.

De russisk installerede myndigheder på Krim har indledt en kriminalsag i forbindelse med hændelsen og undersøger nu de præcise omstændigheder omkring dødsfaldet.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende.