|

03/05/2014

West Ham er også at finde i Premier League i næste sæson. Redningen har været overraskende længe undervejs, fordi West Ham har tabt sine seneste fire kampe i træk.

Lørdag eftermiddag var klubben så omsider tilbage på vindersporet, da Tottenham blev sendt hjem med et 0-2-nederlag i bagagen.

Christian Eriksen var med i hele kampen for Tottenham, men den danske landsholdsspiller havde det svært mod London-rivalerne på Uptown Park.

Angriberen Andy Carroll headede West Ham foran med 1-0 efter 27 minutter. Afslutningen blev hjulpet i mål af Tottenhams angriber Harry Kane, som rettede bolden af på vej ind i nettet.

Kort forinden åbningsmålet blev Tottenham reduceret til 10 spillere, da forsvarsspilleren Younes Kaboul modtog det røde kort for en nødbremse, og det skabte en masse forvirring i de efterfølgende minutter.

Kantspilleren Stewart Downing øgede til 2-0 få minutter før pausen på et direkte frispark, hvor Tottenham-keeper Hugo Lloris blev svigtet af sin ellers fint opstillede mur.

Forsøget på frispark styrede direkte mod muren, men både Emmanuel Adebayor og Paulinho vendte siden til og dermed skabte et tilpas stort hul, som bolden kunne suse igennem og videre ind i mål.

Med sejren har West Ham nu 40 point efter 37 kampe og kan ikke længere hentes af holdene under nedrykningsstregen.

Tottenham er placeret på en sjetteplads med 66 point efter 37 kampe. Tottenham risikerer med nederlaget at blive overhalet af Manchester United, som har 60 point efter 35 kampe og en langt bedre målscore end London-klubben.