Vuelta-vinder kørt på hospital efter sammenstød med bil

admin

10 år siden

|

11/04/2014

Dagens topnyheder

Den 42-årige amerikanske cykelrytter Chris Horner kom fredag galt af sted på en træningstur.

Chris Horner styrtede efter et sammenstød med en bil i nærheden af Comosøen i Italien, og han punkterede den ene lunge og brækkede fire ribben.

Sidste år blev Chris Horner den ældste vinder af en Grand Tour, da han vandt Vuelta á España, men siden har han været ramt af flere skader.

Chris Horner blev kørt på hospitalet med det samme efter uheldet, oplyste Horners italienske cykelhold Lampre fredag aften.

- Detaljerne om uheldet er stadig ved at blive undersøgt. Men det lader til, at han om eftermiddagen sandsynligvis blev ramt af en bil, mens han cyklede, lyder det fra Lampre.

- Han blev øjeblikkeligt transporteret til hospitalet i Lecco, hvor holdets læge Luca Pollastri mødtes med ham for at evaluere situationen med hospitalets læger.

- De medicinske undersøgelser viser ingen hjernerystelse, men en punkteret lunge, fire brækkede ribben og flænger i hovedet, som krævede flere sting, oplyser holdet.

Chris Horners bedste Tour de France-resultat var en samlet niendeplads i 2010, inden amerikaneren sidste år vandt Vueltaen, lige inden han fyldte 42 år.

/ritzau/