“Vild med dans”-deltager med uventet melding: Forlader Danmark midt i jubilæumssæsonen

Kamille Isaksen

53 uger siden

|

12/10/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det bliver nogle helt andre omstændigheder, som parret skal træne under, hvis de går videre fredag aften.

Dagens topnyheder

De sidste mange år har Mette Sommers far og hans kone haft en drøm om at fejre deres fælles 60-års fødselsdag på den græske ø, Rhodos. Dette har dog ikke lykkedes, da de seneste år er blevet forhindret af corona-pandemien og efterfølgende en graviditet i familien. 

Dog fik familien tidligere på året endelig sat en dato til fejringen. Denne begivenhed har dog skabt en stor udfordring for Mette Sommer, der hver fredag aften står klar på dansegulvet i 'Vild med dans'. 

Dette har fået nydanseren Mette Sommer til at tænke meget over, hvad hun skulle gøre, hvis hun fortsatte i programmet efter parrets tredje optræden. Skulle hun trække sig fra programmet for at deltage i familiefesten på Rhodos eller lade være med at tage med videre i danseshowet?

Dilemmaet har fyldt en del for hende, og hun har derfor delt sin usikkerhed på sin Instagram, hvor hun derudover afslører, at hun har fundet en løsning. 

I videoen fortæller hun, at hvis Mette og hendes partner Morten Kjeldgaard går videre i programmet, vil Morten tage med familien Sommer til Rhodos. 

En gestus som Mette er meget taknemmelig for. Hun værdsætter Mortens villighed til at lade alt sit eget herhjemme for at lade hende deltage i familiens vigtige begivenhed, så parret potentielt kan blive klar til at stå på dansegulvet fredag.

Mette Sommers story kan ses på hendes profil.