Vejle Boldklub åbner aktieemission

admin

10 år siden

|

18/03/2014

Dagens topnyheder

1. divisionsklubben Vejle Boldklub åbner for en aktieemission på torsdag. Det skriver klubben i en pressemeddelelse tirsdag.

Vejle Boldklub Kolding Holding A/S - selskabet bag Vejle Boldklub - udbyder op til 6.500.000 nye aktier á nominelt en krone, der udbydes til kurs 1,10 per aktie.

- Det gør vi, da vi har valgt at nedskrive et skatteaktiv til nul i regnskabet. Det betyder, at vi vil få en negativ egenkapital, så det er for at reetablere vores egenkapital, siger direktør i Vejle Boldklub, Per Olesen.

- Vores forventning er, at vi vil få solgt for mellem fire og seks millioner aktier, som gør at egenkapitalen går i nul, så vi kan fastholde det sportslige setup, vi har på nuværende tidspunkt.

Man skal som minimum købe 1000 aktier, og man kan investere frem til den 11. april.

Tidligere på året forlængede klubben også aftalen med sin hovedsponsor Frøs Herreds Sparekasse, så den løber resten af sæsonen.

På fodboldfronten ligger Vejle nummer fire i 1. division, der har forårspremiere i den forestående weekend. Klubben har seks point op til en oprykningsplads til Superligaen. Klubben har ambitioner om oprykning i 2016.

Vi har fået balance mellem udgifter og indtægter. Så vi forventer med denne aktieemission, at vi kan fastholde det sportslige setup, der gør, at vi kan komme i Superligaen i 2016. Vores budget for 2014 balancerer trods et mindre fald på indtægtssiden.

Vejle indleder foråret ude mod AC Horsens på søndag.

/ritzau/