Uruguays træner efter skidt VM-start: Vi kan tåle at tabe

admin

10 år siden

|

15/06/2014

Uruguay tabte højst overraskende sydamerikanernes første kamp ved VM til miniputnationen Costa Rica. Men selvom kampen burde været vundet, så mener Uruguays landstræner, Óscar Tabárez, fortsat, at holdet har en god chance for at gå videre fra dynamitpuljen.

- Det var et meget hårdt nederlag, men ikke fordi vi ikke havde råd til at tabe. Det ser sværere ud nu end fra begyndelsen, men vi er nødt til at forsvare den anseelse, som vi har opbygget over de seneste år, siger Tabárez.

Landstræneren havde valgt at spare holdets største stjerne, Luis Suárez, da han stadig er ved at komme sig efter en knæoperation.

Uruguay kom ellers bedst fra start med et mål fra 11-meter-pletten, men i anden halvleg gik sydamerikanerne i opløsning og kom hurtigt bagud 1-2.

Selvom Uruguay pressede på resten af kampen, blev det Costa Rica, der seks minutter før slutfløjt kunne score det sidste mål til 3-1.

Uruguay skal nu forsøge at få point mod gruppe D's stærke nationer England og Italien for at komme videre til ottendedelsfinalerne.