I anledning af weekendens Formel 1-løb i Bahrain gik titusinder - hovedsageligt shiamuslimer - fredag på gaden i demonstration for demokratiske reformer i den lille golfstat.
Præcis som det er sket de seneste år i Bahrain.
Protesterne blev ledet af landets største oppositionsparti al-Wefaq, som ønsker mere demokrati og løsladelse af politiske fanger.
Den lille golfstat, som er allieret med blandt andre USA, har oplevet sporadiske episoder af opstand, siden det arabiske forår blæste ind over Mellemøsten fra 2011.
Hovedparten af befolkningen er shiamuslimer, og de ønsker demokrati og en større del af magten fra det sunnimuslimske styre med kong Khalifa i spidsen.
Formel 1-løbet i 2011 blev aflyst på grund af opstande i landet, men grandprixet blev gennemført i både 2012 og 2013 trods uroligheder.
- Folket ønsker demokrati og afviser tyranni, hedder det på et banner skrevet på både arabisk og engelsk.
Politiet fulgte demonstrationen på afstand, og det hele endte fredeligt, efter at deltagerne havde gået tre kilometer på en større vej vest for hovedstaden Manama.
Mens styret ser løbet som en god kilde til international branding af Bahrain, mener oppositionen, at Formel 1-løbet fjerner fokus fra de politiske problemer i landet.
- I denne uge er folk fra hele verden i Bahrain for at overvære Formel 1. Jeg vil gerne vide, hvad vi - os fra Bahrain - får ud af det, siger Mariam Jassim.
- Hvad er vigtigst for regeringen? At indbyggerne har det godt, eller at underholde udlændinge?
Mange shiamuslimer i Bahrain klager over diskrimination på arbejdsmarkedet og boligmarkedet - en anklage som regeringen har afvist.
/ritzau/Reuters