Udenlandske medier hænger dronning Mary ud for sjælden brøler: Pinlig affære

Mathias Busekist

2 timer siden

|

12/10/2024
Nyheder
Foto: Gints Ivuskans/Shutterstock
Foto: Gints Ivuskans/Shutterstock
Brøleren er ikke gået de udenlandske mediers næse forbi.

Dagens topnyheder

Dronning Mary trækker som bekendt overskrifter i massevis for sin rolle i Mary Fonden, som lancerede sit første fokusområde i form af Fri for Mobberi i 2008.

Siden er en hel række indsatsområder kommet til i form af Mobning & Trivsel, Vold i Hjemmet og Ensomhed.

Ikke nok med det, så er hun vant til at møde stilrent til de hundredvis af events, som hvert år står skrevet i hendes kalender. Det har blandt andet ført til storrosende ord fra modeeksperter, som man blandt andet så under det seneste gallataffel på Christiansborg Slot.

Her besluttede hun at vise sig fra sin mere miljøbevidste side ved at genbruge en nederdel fra Oscar de la Renta, som hun første gang bar for næsten 20 år siden.

Men i forbindelse med hendes seneste event, var det bare en lidt mere negativ opmærksomhed, hun fik tiltrukket sig.

For da besøget fra den islandske præsident nærmede sig enden, blev der 9. oktober holdt et såkaldt returarrangement for at tage afsked med den fornemme gæst.

Til begivenheden var dronning Mary trukket i sorte bukser, hvid chiffonbluse og sort frakke. Derudover hev hun en læbestift frem for at runde det ellers flotte ensemble af, men den ville desværre sine egne veje.

Desvær for at afrunde det flotte ensemble, rundede hun det hele af med en læbestift, som desværre gik sine egne veje.

Og dét er gået den udenlandske presses næse forbi.

I hvert fald har det britiske medie Daily Mail skrevet en artikel om den uheldige dronning Mary og kommenterer den "pinlige" affære.

"Dronning Mary led under en pinlig, dog sjælden stilbommert onsdag, da hun deltog i et arrangement i København," skriver mediet og henviser til læbestiften, der pryder hendes fem forreste tænder.