TV 2 med glædelig nyhed: Her vender 'Linde på Langeland' tilbage

Kamille Isaksen

2 timer siden

|

09/10/2024
Nyheder
Foto: Thomas Degner/TV 2
Tredje sæson af det populære TV 2-program er lige på trapperne.

Dagens topnyheder

Efterårssæsonen byder på mange spændende tv-programmer, og én af de mest ventede tilbagevendelser er "Linde på Langeland".

Endnu engang skal seerne følge Sofie Linde og hendes mand, Joakim Ingversen, i deres renoveringsprojekt på sommerhuset Vennely.

Programmet har tidligere givet indblik i parrets kamp for at gøre det gamle hus beboeligt og personligt, og nu er de klar til at tage fat på endnu flere udfordringer.

Vennely, som har været omdrejningspunktet for de tidligere sæsoner, er endnu ikke helt færdigrenoveret.

Selvom meget arbejde allerede er lagt i huset, er der stadig mange opgaver, som kræver opmærksomhed.

For at få arbejdet gjort har Sofie og Joakim endnu engang allieret sig med deres faste håndværkerteam, herunder tvillingerne Anders og Philip samt mureren Boris.

Det oplyser TV 2.

Men det er ikke kun professionelle hænder, der hjælper til.

Sofie og Joakim inddrager som sædvanligt venner, familie og lokale kræfter fra Langeland for at nå i mål med renoveringen.

Den nye sæson vil følge hele processen, og som altid er alt dokumenteret af et tv-hold, så seerne kan få et indblik i både udfordringer og succeser.

Her er datoen

Premieren på den tredje sæson af "Linde på Langeland" nærmer sig med hastige skridt, og der er lagt op til flere uventede drejninger.

Allerede i første afsnit, som sendes mandag den 21. oktober kl. 20.00, vil det gå op for Sofie Linde og hendes mand, at der er lang vej endnu.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Thomas Degner/TV 2

Vennely er ved at være så godt i stand, at det nu er tid til at indrette de mange nye værelser. Men som forventet mangler der møbler til at fuldende rummene.

Heldigvis er Sofie Linde ikke alene om at finde en løsning.

Hjælpen findes blandt de lokale beboere på Langeland, der som altid er klar til at give en hånd med.

Ud over møblerne står der også større projekter for døren, herunder et nyt badeværelse, et moderne das og en oprydning af den vilde have, der omgiver Vennely.

Øverst på Sofie Lindes ønskeliste er desuden en opfriskning af husets oprindelige vindfang, men spørgsmålet er, om der bliver tid til det hele.

Den nye sæson byder på otte afsnit, hvor seerne kan følge med i hver en detalje af renoveringsarbejdet.

For dem, der har fulgt de tidligere sæsoner, bliver der rig mulighed for at se, hvordan parrets ambitioner om at skabe det perfekte sommerhus langsomt tager form.

Så sæt kryds i kalenderen – mandag den 21. oktober kl. 20.00 kan du følge med, når første afsnit løber over skærmen på TV 2.