For 21-årige Alexander Kruse så det ud til, at alt gik som smurt.
Han havde opnået stor succes som iværksætter, tjente imponerende summer hver måned og havde netop købt en lejlighed på Frederiksberg.
Men efter en luksuriøs ferie i Thailand stod det klart for ham, at noget manglede i hans liv, og en dybere tomhed begyndte at melde sig.
Det kom bare først til udtryk for unge Alexander, da hans far pludselig spurgte ham, hvordan han egentligt havde det:
"Der brød jeg bare sammen," fortæller han i Go' Morgen Danmark.
De seneste fire år havde alt andet end arbejdet været sat på standby efter han tilbage som 18-årig startede sit marketingbureau.
Mens venner og familie så en ung mand, der havde 'opnået alt', var virkeligheden en helt anden for Alexander, som havde kæmpet med følelsen af at miste sig selv under jagten på penge og succes.
Alexander begyndte som mange andre unge iværksættere med en drøm om at skabe noget stort, men hurtigt tog arbejdet overhånd. Han arbejdede op mod 60 timer om ugen og opnåede en månedsløn, de fleste kun kan drømme om.
Men nu har Alexander fundet en ny balance.
Han har skruet ned for arbejdstiden og prioriterer tid med venner og familie, og nu håber han, at hans historie kan inspirere andre unge iværksættere.
Nikker genkendende
Iværksætteren Jesper Buch kan i den grad nikke genkendende til Alexanders historie.
Derfor bruger han også en hel del tid på, at understrege vigtigheden af at have sig selv med, når han underviser på sit iværksætterakademi, som er en studieretning på Niels Brocks EUX-gymnasium:
"Mange kommer ind på skolen og tror, at de skal tjene millioner med det samme, men det er vigtigt at slå fast, at iværksætteri er en dannelsesrejse. Det er også min opgave at give dem noget selvtillid og selvværd med på vejen", fortæller Jesper Buch ifølge TV 2.
Herefter deler han sit bedste råd til andre unge, hvor han ikke lægger skjul på, at man bør været afventende på den rigtige idé med den rette mavefornemmelse.
Desuden fortæller han, at de fleste bør vente med at kaste sig ud i at starte egen forretning, til de er fyldt 25 år. Først der er man færdigudviklet og han understreger, at det supervigtigt at have en færdigbygget identitet først.