TV 2 indfører forbud: Nu er det forbi

Mathias Busekist

43 uger siden

|

07/11/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der sker ting og sager hos TV 2.

Dagens topnyheder

Julefrokosten vil fremover ikke være den samme, hvis man er ansat hos TV 2.

For snart vil man hverken kunne få vodka eller andre former for hård alkohol. Det er nemlig blevet forbudt.

Det vil i hvert fald ikke være at finde til de fester, der afholdes på TV 2's egne matrikler.

Ifølge Journalisten har TV 2-ledelsen således besluttet, at de fester, som de afholder i deres lokaler i Odense og København, skal være uden det hårde alkohol.

Derudover skal festen slutte ved midnat.

"Jeg tror, ledelsen på TV 2 er, og har været, bange for, at der skulle opstå nye sager efter den omvæltning, vi har været igennem. De timer, som er skåret væk, er de timer, hvor folk har fået meget indenbords, og krænkelser kan opstå. Det er også de timer, hvor vi, ligesom andre arbejdspladser, har måttet sende folk hjem i taxaer, fordi de har fået for meget at drikke," siger Lennart Sten, der er hovedtillidsmand på TV 2, ifølge Journalisten til ’Radio4 Morgen.

Det kommer som bekendt ikke mere end få år efter, at danskerne var vidne til, at en række kvinder stod frem med sin historie om seksuel chikane samt krænkelser hos TV 2.

Den store skandale blev afdækket i dokumentaren 'MeToo: Sexisme bag skærmen'. En dokumentar, som blandt andet vidnede om et stort ledelsessvigt, herunder i TV 2's nyhedsafdeling.

Forbuddet kommer dog ikke til at påvirke de TV 2-ansatte, der gerne vil have hård sprut til årets julefrokoster, da de bliver holdt et andet sted end på selve TV 2.

Det er uvist om julefrokosterne er rykket ud af huset på grund af forbuddet, eller om det hele tiden har været planen.