Tottenham-manager vil tale om fyringsrygter senere

admin

10 år siden

|

07/04/2014

Dagens topnyheder

Tottenhams manager Tim Sherwood ville ikke tale om fyringsrygter før mandag aftens kamp mod Sunderland på White Hart Lane.

Til gengæld skriver klubbens ledelse i en pressemeddelelse, at man vil evaluere udviklingen efter sæsonen.

Den britiske tv-station Sky lancerede tidligere mandag, at klubbens ledelse har besluttet at skille sig af med Sherwood når denne sæson er forbi i næste måned.

- Jeg kan ikke sige ret meget nu. Jeg kan kun sige, at i aften er det "business-as-usual."

- Jeg skal sætte holdet op til at vinde en fodboldkamp. For klubbens skyld og for de 35.000 fans, som kommer for at se kampen. Jeg vil tale senere, siger han til Sky.

Kort før aftenens kamp skrev Tottenhams ledelse en pressemeddelelse.

- Bestyrelsen vil mødes med Tim Sherwood efter sæsonen for at evaluere, hvordan tingene har udviklet sig. Alt andet er spekulation på dette tidspunkt, skriver klubben.

Hvis fyringen stemmer, vil den danske landsholdsspiller Christian Eriksen komme til at opleve tre forskellige managers på et år.

Det er nemlig mindre end fire måneder siden, 45-årige Tim Sherwood fik jobbet som Tottenham-manager.

Han blev sat ind som manager i London-klubben, da André Villas-Boas blev fyret efter en række dårlige resultater. Fyringen skete efter 0-5-nederlaget til Liverpool 15. december.

Først fik Sherwood status som midlertidig manager, men kontrakten blev kort efter gjort permanent, så den skulle strække sig indtil sommeren 2015.

Før aftenens kamp mod Sunderland havde Tottenham tabt fire af sine seneste seks kampe.

/ritzau/