Tivoli endte i vanvittigt kaos: Fremover bliver det helt anderledes for gæsterne

Emil Martesen

1 uge siden

|

27/06/2024
Nyheder
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Fremover bliver det helt anderledes for gæsterne.

Dagens topnyheder

Fredagsrock i Tivoli har besluttet at ændre deres arrangementer for at undgå skuffede gæster efter kaotiske scener under Rasmus Seebachs koncert sidste uge.

En halvanden time før koncertstart var haven fyldt, og portene blev lukket, og det efterlod tusindvis af billetkøbere på gaden.

Tivolis pressechef, Torben Plank, har meddelt, at der nu indføres pladsreservation til de mest populære koncerter resten af sommeren.

Han lægger ikke skjul på, at Tivoli evaluerer efter hver koncert og har besluttet at handle på den store efterspørgsel ved Rasmus Seebachs koncert:

"Vi evaluerer efter hver eneste koncert, og det har vi også gjort efter i fredags. Der var stor efterspørgsel på koncerten i fredags, og vi var ærgerlige over at måtte skuffe Tivolis gæster og de Rasmus Seebach-fans, som gik forgæves. Det tager vi nu konsekvensen af og gennemgår sommerens øvrige program og indfører pladsreservation på de mest populære koncerter for at undgå at skuffe gæster og fans på dagen", lyder det i en mail til Ekstra Bladet

På fredag spiller Take That, og her vil der ikke være pladsreservation, da informationen om dette skal gives i god tid, minimum 14 dage før:

"Vi lægger i Tivoli vægt på at sikre en god koncertoplevelse. Derfor kan vi, ved de meget populære koncerter, lukke adgangen til haven tidligere på aftenen, når vi har nået det ønskede antal gæster. Samtidig ønsker vi, at så få som muligt går forgæves, hvis det bliver nødvendigt at lukke indgangene", lyder det videre fra ham.

Gæster til Fredagsrock opfordres til at komme i god tid, og Tivoli understreger, at hvis gæster går forgæves, refunderer de entréen.