Tidligere V-borgmester melder sig ud i protest

admin

10 år siden

|

04/06/2014

Dagens topnyheder

Den tidligere markante Venstre-borgmester i Lemvig Kommune Jens Christian Skovmose har taget konsekvensen af Lars Løkke Rasmussens sejr ved hovedbestyrelsesmødet tirsdag aften.

Han har nu meldt sig ud af partiet i protest mod, at Lars Løkke Rasmussen fortsætter som partiformand.

Det oplyser TV/Midt-Vest.

Jens Christian Skovmose sad i 15 år som borgmester i den gamle Lemvig Kommune og har i 58 år været medlem af Venstre.

Han er det første kendte Venstre-navn i Midt- og Vestjylland, der melder sig ud, efter at Lars Løkke trods massivt pres fra baglandet klarede skærene på hovedbestyrelsesmødet i Odense.

- Jeg er ked af det, men jeg føler, det er en nødvendig beslutning efter mødet i går, fortæller Jens Christian Skovmose onsdag til TV/Midt-Vest.

Lemvig Kommune har i årtier været en sikker Venstre-bastion. Det er den i og for sig endnu, men virakken om formand Lars Løkke Rasmussens bilagssager blev for meget for den 75-årige tidligere Lemvig-borgmester.

- Jeg sad og fulgte mødet i tv i går. Jeg har hele tiden sagt, at der skal en ny formand til, fordi jeg ikke har tillid til Lars Løkke Rasmussen, siger Jens Christian Skovmose til TV/Midt-Vest.

Til spørgsmålet om at hans gode ven Kristian Jensen nu får en mere fremtrædende og betydningsfuld rolle som næstformand, svarer det nu tidligere Venstre-medlem:

- Lars Løkke har brug en barnepige, så det synes jeg er godt.

/ritzau/