Tidligere dansk europamester død: “Helt uden kamp blev det ikke”

Kamille Isaksen

38 uger siden

|

27/12/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den tidligere europamester kæmpede til sit sidste åndedræt.

Dagens topnyheder

Tidligere dansk europamester død: “Helt uden kamp blev det ikke”

Tom Bogs, den anerkendte tidligere bokser og europamester, er afgået ved døden i en alder af 79 år. 

Det skriver SE & HØR

Tom Bogs, hvis navn vil forblive synonymt med mod og styrke i bokseverdenen, forlod os den 22. december, som blev bekræftet af hans familie i en meddelelse til Ritzau.

Familien delte følgende erindringer om Toms Bogs sidste stunder:

"Han forlod os i en alder af 79 år og trådte stille ud af livet torsdag den 22. december til tonerne af Frank Sinatras 'My Way', omgivet af sin elskede familie.”

Hertil udtalte datteren, at selvom kampen blev hårdere, stoppede hans ukuelige viljestyrke aldrig. Til det sidste kæmpede Tom Bogs med sin kendte udholdenhed og vedholdenhed, hvortil han nægtede at give op. 

Trods kampen uden ilt i næsten et døgn, lykkedes det ham desværre ikke at besejre den ukendte modstander, og han afgik derfor ved døden.

Tom Bogs, der efterlader sig en arv i form af kone, seks børn, 14 børnebørn og 4 oldebørn, har sat et dybt indtryk i både bokseverdenen og i hjerterne hos dem, han elskede. Hans dedikation, styrke og mod vil forblive en del af hans arv, og han vil blive husket for sin bemærkelsesværdige præstation i ringen såvel som for den kampånd, han viste indtil det sidste.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til familien og pårørende i den svære tid.