10 år siden

|

05/06/2014

Der var med spænding set frem til, hvad sidste sæsons store fund Raheem Sterling kunne udrette, da England onsdag aften dansk tid spillede sin næstsidste testkamp før VM i Brasilien.

Men Liverpool-spilleren fik ikke meget ud af kampen mod Ecuador, der blev spillet i Miami og endte 2-2.

Sterling startede på bænken, og da han blev sendt i kamp efter pausen, fik han mindre end et kvarter på banen, inden dommeren smed ham ud igen.

Sterling tacklede klodset og alt for voldsomt Manchester United-spilleren Antonio Valencia, og det kostede et direkte rødt kort.

Det fik Valencia i øvrigt også, da han reagerede på forskrækkelsen ved at kaste sig rasende over den engelske teenager.

Derudover var kampen en relativt udramatisk affære, som den slags som regel er. Ecuador kom foran i første halvleg, da Enner Valencia flot headede bolden i mål efter et indlæg fra venstre.

Wayne Rooney udlignede for det reservespækkede engelske hold, da han udnyttede, at kollegaen Rickie Lambert stod og jokkede i bolden.

Lambert tog dog revanche ved at score til 2-1, inden Ecuadors Michael Arroyo udlignede på et kanonskud midt i anden halvleg.

Mens englænderne altså er rejst til USA, tog det hollandske landshold afsked med hjemmepublikummet i Amsterdam ved at vinde en pligtsejr på 2-0 over Wales.

Arjen Robben scorede det første mål, da han udnyttede en returbold fra den walisiske målmand, Wayne Hennesey, mens Jermaine Lens øgede til 2-0 i slutfasen af en kamp, der gik noget i stå efter pausen.

Mere bekymrende for hollænderne er det dog, at Robin van Persie ikke kom på banen i anden halvleg.

De første meldinger lød på, at den målfarlige Manchester United-spiller har pådraget sig en mindre skade, muligvis i lyskeregionen, hvor han tidligere har haft problemer.

For 2006-verdensmesteren Italien blev onsdagens testkamp mod Luxembourg en pinlig affære. Italien kom ellers tidligt foran ved Claudio Marchisio, men så skete der ikke mere, og fodboldminiputten kunne udligne til 1-1 kort før tid.