Supermodel: Min mor reddede min plet

admin

10 år siden

|

13/05/2014
Stod det til hendes yngre selv, så var den "grimme plet" lige så meget fortid som neon-bukser og sundhedsfarligt høje technostøvler.Men takket være den amerikanske topmodel Cindy Crawfords fornuftige mor kan hele verden i dag nyde synet af modellens karakteristiske skønhedsplet på venstre kind. Det fortæller Crawford til modesiden Into the Gloss ifølge Female First.- Hun overtalte mig til ikke at få min "grimme plet" - det kaldte min søster den - fjernet. Åbenbart var det en skønhedsplet, hvis den var på højre side, men en grim plet, hvis den var på venstre. Børnene i skolen drillede mig, så jeg havde helt klart lyst til at få den fjernet, forklarer den 48-årige model.Men det var altså mor Crawford, der i sidste ende fik forklaret den unge og usikre datter, at skønhedspletten på alle måder var bedre end usikkerheden i et eventuelt ar.- Nu er den så meget en del af mit ansigt, at jeg ikke tænker: "Hvordan har mit modersmærke det i dag?" Men den er det, der fik folk til at huske mig, og den fik en masse kvinder, som også selv har skønhedspletter, til at kunne identificere sig med mig, forklarer hun.Cindy Crawford har dog ikke altid kørt et 100 procent naturlige look. Modellen er kendt for at have modtaget blandt andet de såkaldte Botox-behandlinger i årevis.Newspaq

Dagens topnyheder

Stod det til hendes yngre selv, så var den "grimme plet" lige så meget fortid som neon-bukser og sundhedsfarligt høje technostøvler.

Men takket være den amerikanske topmodel Cindy Crawfords fornuftige mor kan hele verden i dag nyde synet af modellens karakteristiske skønhedsplet på venstre kind. Det fortæller Crawford til modesiden Into the Gloss ifølge Female First.

- Hun overtalte mig til ikke at få min "grimme plet" - det kaldte min søster den - fjernet. Åbenbart var det en skønhedsplet, hvis den var på højre side, men en grim plet, hvis den var på venstre. Børnene i skolen drillede mig, så jeg havde helt klart lyst til at få den fjernet, forklarer den 48-årige model.

Men det var altså mor Crawford, der i sidste ende fik forklaret den unge og usikre datter, at skønhedspletten på alle måder var bedre end usikkerheden i et eventuelt ar.

- Nu er den så meget en del af mit ansigt, at jeg ikke tænker: "Hvordan har mit modersmærke det i dag?" Men den er det, der fik folk til at huske mig, og den fik en masse kvinder, som også selv har skønhedspletter, til at kunne identificere sig med mig, forklarer hun.

Cindy Crawford har dog ikke altid kørt et 100 procent naturlige look. Modellen er kendt for at have modtaget blandt andet de såkaldte Botox-behandlinger i årevis.

Newspaq