Sunderland holder på succesmanager

admin

|

28/05/2014

Dagens topnyheder

Der er godt nyt til de Sunderland-fans, der har frygtet, at den nordengelske Premier League-klub på ny skulle på managerjagt.

Gustavo Poyet har onsdag forlænget sin kontrakt med klubben, så den gælder for de kommende to sæsoner og sætter dermed en stopper for rygterne om, at han skulle være på vej videre i managerkarrusellen.

Poyet er på det seneste blevet kædet sammen med Southampton, der tirsdag sendte sin manager, Mauricio Pochettino, til Tottenham.

Den 46-årige uruguayaner tiltrådte i oktober og er blevet en populær mand i Sunderland, efter at det med en forrygende slutspurt lykkedes at redde klubben fra nedrykning.

Det blev også til en finaleplads i den engelske Capital One Cup i en begivenhedsrig sæson, og efter sommerferien drejer det sig i første omgang om at føre klubben længere op i tabellen.

- Det bliver en anderledes udfordring for mig og for klubben, og vi forsøger nu at tage næste skridt, siger Gustavo Poyet til klubbens hjemmeside.

Onsdag har Sunderland også skrevet kontrakt med højrebacken Billy Jones, der kommer på en fri transfer fra West Bromwich.

/ritzau/