'Den er altså god nok': Sådan sikrede fast ritual dansker 600.000 kroner

Emil Martesen

2 timer siden

|

24/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
'Den er altså god nok'.

Dagens topnyheder

En gang om ugen dukker en ældre herre fra Sydsjælland op i sit lokale supermarked for at hente et skrabelod, som han kører hjem og skraber derhjemme.

Det gjorde han også for nyligt, men allerede samme dag vendte manden tilbage til butikken.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Han måtte have en anden til at dobbelttjekke, om han virkelig havde set rigtigt: Han turde ikke tro på, at han lige havde skrabet sig til 600.000 kroner i Danske Spils Quick-lod Bogstavjagt:

"Jeg tjekkede den jeg-ved-ikke-hvor-mange gange. Jeg blev helt forvirret, og blodtrykket det steg vist. Jeg skyndte mig tilbage til supermarkedet og bad kvinden i kiosken om at tjekke. Så stod hun også der og gjorde store øjne og sagde, at hun ikke kunne udbetale så mange penge", fortæller manden med et grin.

Men den var altså god nok: Gevinsten var på 600.000 kroner, som manden siden hen har fået ind på sin konto i banken, så han nu kan bruge af dem. Det er han allerede begyndt på.

For eksempel kan børn og børnebørn godt regne med at få flotte julegaver i år:

"Det siger da sig selv. Og derudover, så har jeg købt en ny lille bil til mig selv", siger han og antyder, at han ellers ikke foretager sig unødvendige indkøb, inden han fortsætter:

"Jeg kaster ikke om mig med pengene, men nu for eksempel min vaskemaskine, ik? Den var blevet gammel, i hvert fald 25 år, og den havde fået lidt rustpletter. Nej, den kunne ikke meget mere, så jeg tænkte, at jeg jo nok skulle have en før eller siden, så sådan en har jeg købt, og den kommer i morgen", siger manden – og så er det som om, at han får munden på gled, og pengepungen åbnet op.

”Jeg vil også have skiftet gulvtæppet. Det er også ved at være et gammelt et. Jeg er gammel håndværker, men jeg tror nu alligevel, at jeg får nogen til at gøre det for mig. Og der er da også et par møbler, jeg kunne tænke mig at skifte ud, men det tager jeg, som det kommer", siger han.

”Derudover, så har jeg ikke ændret på noget. Det hele er som det hele tiden har været. Og jeg kører stadig ned og køber et skrabelod en gang om ugen, selv om jeg da har tænkt, at jeg jo nok har vundet det, som jeg skal vinde i min tid", siger han.