Sofie Linde afslører nyt stort projekt

Kamille Isaksen

34 uger siden

|

22/01/2024
Nyheder
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Sofie Linde og Joakim Ingversen deler store nyheder.

Dagens topnyheder

De fleste kender det smilende par fra diverse tv-programmer, men nu springer det folkekære par ud i et nyt aspekt af den kreative verden. 

Sofie Linde og Joakim Ingversen har længe delt deres passion for keramik med offentligheden via deres Instagram. Denne kærlighed til lerets kunst har ikke kun præget deres hjem i København og sommerhuset på Langeland, men også inspireret dem til at skabe noget unikt.

Det er i denne ånd, at Sofie og Joakim nu løfter sløret for et nyt samarbejde, der tager deres hobby til nye højder. I et Instagram-opslag annoncerer Sofie Linde et partnerskab med den anerkendte designvirksomhed 'Kähler'.

“Hvad der startede som et nytårsforsæt om at 'gå til noget sammen', har vokset sig stort i vores andedam. Først et kursus i keramik og tonsvis af ler, sved på panden og udvikling. Senere et værksted hjemme. Så et kreativt synonym, 'KimPop' - OG NU et samarbejde i en ægte ‘pinch-me-plz’-liga," skriver Sofie Linde.

"Det er med stor ærefrygt og ydmyghed, at vi er gået ind i et tæt samarbejde med 'Kähler', som jo i den grad har et fast håndtryk i dansk keramik-historie," udtaler Sofie Linde. Sammen har parret skabt en kollektion, der afspejler deres fælles passion og kreativitet.

Det, der startede som en fritidsinteresse, har vokset sig til noget større, og det har ikke undgået deres mange følgere. Efterspørgslen efter at eje et stykke af parrets keramikkunst har været stor, og nu ser det ud til, at offentligheden snart får muligheden. 

Du kan se videoen her: