Sønderjyske-træner: Vi er farligere end vores konkurrenter

admin

10 år siden

|

22/04/2014

Dagens topnyheder

Efter mandagens sejr på 3-1 over FC Nordsjælland har troen på overlevelse fået ny næring hos Sønderjyske, som jagter den syvende sæson i træk i Superligaen.

- Vi stod med ryggen mod muren, og kravet var en sejr. Det var som om, at vi kastede det mentale pres over bord og blæste til angreb. Skulle vi gå ned, så skulle det være med manér, siger Sønderjyske-træner Lars Søndergaard.

Sønderjyske mangler i nævnte rækkefølge Randers ude, Viborg hjemme, Esbjerg ude, AGF ude og FC Midtjylland hjemme.

- Med sejren mod FC Nordsjælland kan vi måske nøjes med uafgjort mod Randers på fredag. Vi kan afgøre mange ting selv, da vi har både Viborg og AGF senere, og det er nøglekampene, siger Lars Søndergaard.

Offensivt fik Sønderjyske hul på bylden med tre mål mod et defensivt stærkt FCN-hold. Rubin Okotie scorede for anden kamp i træk, og han har nu lavet seks mål i foråret.

Samtidig var Tommy Bechmann tilbage i startopstillingen, og han var med et stolpeskud også tæt på at nå sit sjette sæsonmål.

- Vi ser farligere ud fremad i forhold til nogle af vores direkte konkurrenter i kampen om at undgå nedrykning. Mod FC Nordsjælland fungerede vores defensiv også fint med et pres lidt højere oppe på banen, siger Lars Søndergaard.

Til kampen mod Randers må han undvære to rutinerede herrer. Daniel Jensen og Niels Lodberg er begge ude med karantæne efter gule kort.

Ud over AGF og Viborg vil Sønderjyske-angriberen Tommy Bechmann også gerne blande FC Vestsjælland ind i nedrykningskampen. Sønderjyske har fire point op til FC Vestsjælland.

- Havde vi ikke vundet, så var hullet op til Vestsjælland blevet lidt for stort. Nu er de blandet ind i det igen, siger Tommy Bechmann.

/ritzau/