Skuespiller fortryder homobemærkning

admin

10 år siden

|

04/06/2014
- Sut min pik, din bøsserøv!Sådan sagde skuespilleren Jonah Hill for nylig til en fotograf, som blev lidt for provokerende. Fotografen havde åbenbart fulgt efter "Wolf of Wall Street"-stjernen hele dagen, og til sidst blev det altså for meget for den unge skuespiller. Men han er ked af, at han brugte diskriminerende ord om homoseksuelle.Det skriver TMZ.com.- Fra den dag, jeg blev født, har jeg været forkæmper for homoseksuelles rettigheder. Fotografen havde fulgt efter mig hele dagen og sagt krænkende ting til mig. Jeg lod mig rive med, og jeg brugte et forfærdeligt ord. Det skulle jeg ikke have gjort, udtaler Hill.Og skal man tro på den 30-årige amerikaners forklaring, så er der ikke meget homofobisk over ham. Dagen, hvor episoden med fotografen foregik, brugte han nemlig med sin homoseksuelle ven, som snart skal giftes. Og det er vigtigt for Hollywood-stjernen at understrege, at han aldrig kunne finde på at dømme nogen for deres seksualitet.- Det ville knuse mit hjerte, hvis nogen tror, at jeg har noget imod folk på grund af deres seksualitet. Især med alt det arbejde, jeg har gjort for homoseksuelles rettigheder, og med alle de homoseksuelle venner jeg har, siger Hill.Newspaq

Dagens topnyheder

- Sut min pik, din bøsserøv!

Sådan sagde skuespilleren Jonah Hill for nylig til en fotograf, som blev lidt for provokerende. Fotografen havde åbenbart fulgt efter "Wolf of Wall Street"-stjernen hele dagen, og til sidst blev det altså for meget for den unge skuespiller. Men han er ked af, at han brugte diskriminerende ord om homoseksuelle.

Det skriver TMZ.com.

- Fra den dag, jeg blev født, har jeg været forkæmper for homoseksuelles rettigheder. Fotografen havde fulgt efter mig hele dagen og sagt krænkende ting til mig. Jeg lod mig rive med, og jeg brugte et forfærdeligt ord. Det skulle jeg ikke have gjort, udtaler Hill.

Og skal man tro på den 30-årige amerikaners forklaring, så er der ikke meget homofobisk over ham. Dagen, hvor episoden med fotografen foregik, brugte han nemlig med sin homoseksuelle ven, som snart skal giftes. Og det er vigtigt for Hollywood-stjernen at understrege, at han aldrig kunne finde på at dømme nogen for deres seksualitet.

- Det ville knuse mit hjerte, hvis nogen tror, at jeg har noget imod folk på grund af deres seksualitet. Især med alt det arbejde, jeg har gjort for homoseksuelles rettigheder, og med alle de homoseksuelle venner jeg har, siger Hill.

Newspaq