Skarbalius' idéer har vundet indpas i Viborg

admin

10 år siden

|

22/03/2014

Dagens topnyheder

Viborg måtte i al hast skifte træner, da Ove Christensen grundet en knæskade måtte sige op 31. januar.

Auri Skarbalius blev ansat som afløser, og efter fire superligakampe uden sejr fik han fredag aften sin første gevinst i spidsen for de grønblusede.

FC Vestsjælland blev slået 1-0, og i kampen så man flere og flere af de spillemæssige takter, Skarbalius har forsøgt at implementere på træningsbanen.

- Auri bidrager med nogle andre ting, end Ove gjorde. Jeg synes, det bliver bedre og bedre rent spillemæssigt, og vi så mod Vestsjælland nogle fantastisk flotte angreb, som desværre ikke udmøntede sig i scoringer, siger Christopher Poulsen.

- Men det er hans idéer, der bliver levet ud nu, og det er fantastisk at se.

Anfører Mikkel Rask er helt på linje med sin forsvarskollega.

- Nogle af de ting, vi arbejder med på træningsbanen, begynder man at se i kamp også. Pilen peger helt sikkert i den rigtige retning for os både resultatmæssigt og spillemæssigt.

- På det spillemæssige område kommer Auri hele tiden med nye input på træningsbanen, og vi så mod Vestsjælland, at de områder, han fokuserede på op til kampen, var præcis de områder, hvor vi skabte chancer.

Efter den første sejr som Viborg-træner er selvtilliden også høj hos Auri Skarbalius.

- Som jeg plejer at sige til spillerne, så vinder man ikke kampe på det, man ved, men på det, spillerne har lært. Derfor skal de lytte til mig og gøre, som vi træner, og så skal vi nok få point, siger Skarbalius.

Næste gang Viborg skal forsøge at udføre Skarbalius' plan på banen er på næste søndag, hvor Brøndby gæster domkirkebyen.

/ritzau/