Sivebæk om Moyes-fyring: Tidspunktet er underligt

admin

10 år siden

|

22/04/2014

Dagens topnyheder

Resultaterne har været alt for svingende, og Manchester Uniteds spil har heller ikke været godt, så fyringen af David Moyes lå hele tiden og svævede i luften.

Men at fyringen skulle komme fire kampe før sæsonafslutningen var alligevel lidt uforståelig for den tidligere United-spiller John Sivebæk.

- Jeg er lidt overrasket. Det erkender jeg, selvom jeg selvfølgelig godt kunne se det komme på et eller andet tidspunkt.

- Men da det ikke skete tidligere i sæsonen, så troede jeg, at han ville få sæsonen ud. Som jeg ser det, er der ikke særligt meget at vinde ved at fyre ham nu.

- Sæsonen er næsten forbi, og United kan ikke nå noget. Så derfor synes jeg, at tidspunktet er en lille smule overraskende, siger John Sivebæk.

United er placeret på en skuffende syvendeplads i Premier League uden mulighed for at nå op i top-fire, som giver adgang til Champions League i næste sæson.

- Det er som sådan ikke en overraskelse, at han blev fyret, fordi der har været de svingende resultater over sæsonen. Alligevel synes jeg, at tidspunktet er underligt, siger Sivebæk.

Den tidligere danske landsholdsspiller har fulgt Uniteds kampe i denne sæson under David Moyes, som overtog roret efter Alex Ferguson sidste sommer. Og det har ikke altid været kønt at se på.

- Spillet har været meget svingende. I nogle kampe har der været tegn på det gamle United, og i andre kampe har man tænkt: Hvad sker der lige her?

- Holdet har været hårdest ramt i forsvaret, som ikke har fungeret særligt godt. Midterforsvaret har set lidt slidt og tungt ud.

- Men sådan er det tit, når tingene ikke hænger sammen på et hold. Så kan man blive udstillet på sine svagheder, forklarer Sivebæk.

52-årige Sivebæk, som i dag er spilleragent, spillede for United i 1986-1987.

/ritzau/