admin

10 år siden

|

03/05/2014

Med den fjerde sejr i træk ligner Silkeborg efterhånden en oprykker til Superligaen. Lørdag vandt Silkeborg 2-0 på udebane over Brønshøj, som ellers også har vist særdeles god form i 1. division på det seneste.

Der blev ikke scoret et eneste mål i første halvleg, men Silkeborg slog til to gange i anden halvleg.

Færingen Christian Holst bragte Silkeborg foran 1-0 efter en times spil, inden topscorer Morten Beck Andersen gjorde det til 2-0 efter 70 minutter.

Sejren betyder, at Silkeborg har 51 point efter 26 kampe. Det er kun et point færre end Hobro, der fører den næstbedste danske række.

Silkeborg møder netop Hobro på hjemmebane i næste spillerunde. Topkampen spilles på fredag.

Brønshøj, som havde vundet syv kampe i træk inden lørdagens nederlag har 42 point på femtepladsen. Hvepsene fra Tingbjerg har spillet 26 kampe.

AC Horsens har 43 point på femtepladsen efter 26 kampe, mens Lyngby er det nærmeste hold, der kan true Silkeborg og Hobro på de to pladser, der giver adgang til Superligaen. Lyngby har 44 point efter 25 kampe.