Sharapova slider sig forbi favoritdræber i Paris

admin

10 år siden

|

03/06/2014

Dagens topnyheder

Maria Sharapova holder kursen mod sin tredje French Open-finale på stribe.

Det var dog tæt på at gå galt for den russiske tennisspiller, da hun tirsdag mødte spanieren Garbine Muguruza - kvinden som i 2. runde hamrede Serena Williams ud af den franske grandslam-turnering på grus.

Syvendeseedede Maria Sharapova, som vandt turneringen i Paris for to år siden, sejrede i kvartfinalen med cifrene 1-6, 7-5, 6-1.

20-årige Garbine Muguruza leverede et meget flot første sæt, mens det næste blev en nervøs affære med mange fejl fra begge spillere.

Maria Sharapova brød til 6-5, og på den tredje sætbold fik sidste års tabende French Open-finalist erobret sættet, da Garbine Muguruza sendte bolden i nettet.

I tredje sæt brød Maria Sharapova til 2-1, og i det efterfølgende parti afværgede hun adskillige breakbolde til Garbine Muguruza, der ligger nummer 35 på verdensranglisten.

Så var spanieren knækket med et hav af uprovokerede fejl til følge, og Maria Sharapova kunne uden problemer sikre sin anden sejr i to opgør mod Garbine Muguruza.

Den unge spanier chokerede tennisverdenen, da hun i 2. runde hamrede den topseedede amerikaner, Serena Williams, ud af French Open med en sejr på 6-2, 6-2.

I semifinalen skal Maria Sharapova møde en anden af turneringens mange overraskelser, nemlig 18.-seedede Eugenie Bouchard.

Canadieren besejrede Carla Suarez Navarro fra Spanien med 7-6, 2-6, 7-5.

/ritzau/