Frisk fisk og en frisk Michelinstjerne går ifølge den nyslåede Michelinkok Jonathan Berntsen fra restaurant Clou rigtig godt i spænd.
Se med i indslaget, hvordan stjernekokken tilbereder denne ret:
Blæksprutte stegt fem minutter i ovnen farseret med hønsekød. Herefter blancheret og garneret med tang.
Læs mere: Der er ti michelin-stjerner i provinsen
Vi tilbereder forkert
"Der er mange, der siger, at de ikke kan lide fisk, men jeg tror det er fordi, de har haft svært ved at tilberede den. Der er ikke noget værre end fisk, der er tilberedt for hårdt. Det bliver lynhurtigt kedeligt, og det er noget som ingen kan lide," siger Jonathan Berntsen, der håber på at danskerne lærer at tilberede den ordentligt, og på den måde kommer til at kunne lide den.
Mere salt på
"Vi salter altid vores fisk. Brug det med rund hånd. Salt går ind i fisken og begynder på en måde allerede at tilberede kødet inden man steger eller putter i ovnen," fortæller Jonathan Berntsen.
Let mad
"Fisk passer rigtig godt ind i tidens tendens med let mad og det nordiske køkken. Og det er noget som vores kunder også efterspørger her på Clou", fortæller Michelinkokken
Af Make Sense