Schmeichel om 1-1-mål: Alle kan se det er mit

admin

10 år siden

|

26/03/2014

Dagens topnyheder

Landsholdsmålmand Kasper Schmeichel er skuffet over, at han ikke er blevet tilskrevet et pointgivende mål for Leicester i The Championship.

Danskeren var i overtiden af tirsdagens opgør mod bundholdet Yeovil Town, der førte 1-0, listet med frem i modstandernes straffesparkfelt.

Schmeichel fik placeret sig perfekt og udnyttede sin springkraft, da han modtog et indlæg fra højrekanten og pandede bolden på overliggeren, inden den slog ned bag målstregen.

Bolden havde så meget skru, at den sprang ud på banen igen, hvor holdkammeraten Chris Wood bankede den i mål. I stedet for Schmeichel er Chris Wood blevet noteret for 1-1-scoringen, hvilket ærgrer danskeren.

- Hvilken skam. Alle kan se, at den var inde, men i sidste ende er det vigtigste, at vi fik målet. Det er det eneste, der betyder noget, skriver Kasper Schmeichel på Twitter.

Efter kampen var tv-stationen Sky også hurtig til at give Chris Wood æren for målet, men Schmeichel følte sig også sikker i sin sag, da han udtalte sig til Sky og havde set målet på tv.

- Jeg håber, at de giver mig målet. Det er helt sikkert, der er klart bevis for, at den er over målstregen.

- Chris Wood vil sikkert forsøge at tage æren for den. Jeg så på skærmen, at Sky havde givet den til ham. Tiden må vise det, sagde den danske landsholdskeeper sent tirsdag aften.

Leicester topper rækken med 82 point foran Burnley med 79 point. De to bedste hold rykker direkte op i Premier League.

De nærmeste forfølgere fra Queens Park Rangers får svært ved at nå de to tophold, da London-holdet står noteret for 69 point - endda for en kamp mere end Leicester.

/ritzau/