Så er det officielt: Seedorf fyret i Milan

admin

10 år siden

|

09/06/2014

Dagens topnyheder

Medierne har vidst det i ugevis. Nu ved han det også selv. Clarence Seedorf er færdig som træner i Serie A-klubben AC Milan.

Den italienske fodboldklub meddeler mandag, at hollænderen er fyret, og bliver erstattet af sin tidligere holdkammerat i klubben Filippo Inzaghi. Det skriver nyhedsbureauet dpa.

Selv klubbens præsident Silvio Berlusconi har af flere omgange indikeret, at det var præcis det, som ville ske.

- Vi ser på næste bestyrelsesmøde, hvilken løsning vi finder frem til med Clarence Seedorf, men nok snak om fortiden. Vi kigger på fremtiden, sagde Berlusconi ifølge Reuters for bare tre dage siden.

- Jeg har set, at Inzaghi er meget determineret, sulten efter sejr og indeholder alt det, Milan gerne vil være. Vi vil have et hold, som vinder, spiller overbevisende og underholder fansene, sagde Berlusconi videre.

Seedorf blev først ansat som Milan-træner i januar i år, og hollænderen har fortsat to år tilbage af sin kontrakt.

Milan vandt under Seedorfs ledelse 11 af 19 Serie A-kampe. Til sammenligning vandt klubben kun fem af 19 kampe under forgængeren Massimiliano Allegri.

Hverken Filippo Inzaghi eller Clarence Seedorf havde været trænere på højt niveau tidligere. Inzaghi har i et par år stået i spidsen for Milans U19-hold.

Milan blev i den forgangne sæson nummer otte i Serie A, og forpassede dermed muligheden for at spille europæisk fodbold i næste sæson.

/ritzau/