Rolling Stones er på vej tilbage efter dødsfald

admin

|

23/03/2014

Dagens topnyheder

The Rolling Stones er tilbage og igen klar til at komme ud over stepperne med deres rockmusik.

Bandet har søndag oplyst, at det til juni vil spille en koncert i den franske hovedstad, Paris. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

I sidste uge måtte medlemmerne af bandet ellers aflyse resten af deres koncerter på "On Fire"-turnéen, der fandt sted i Australien og New Zealand.

Meddelelsen kom kort efter, at kæresten til Rolling Stones' forsanger, Mick Jagger, var blevet fundet død efter at have begået selvmord.

Det fik bandet til at udskyde sine koncerter "Down Under" til et senere tidspunkt.

I stedet ser det nu ud til, at franskmændene til sommer kan vente at opleve Mick Jagger og resten af gruppen, når Rolling Stones spiller i Frankrigs nationalarena i Paris den 13. juni som en del af deres "On Fire"-turné.

Ud over at bandet slår vejen forbi det franske, er der allerede lavet planer for en række koncerter i resten af Europa.

Blandt andet vil Rolling Stones i juni kunne opleves i Tyskland, Holland, Belgien og Italien, mens flere destinationer kan være på vej, lyder det fra bandets franske booker.

Der har været rygter om, at de britiske veteraner vil være at finde på årets Roskilde Festival, men det har hverken festival eller band ville bekræfte.

Kæresten til Mick Jagger, designeren L'Wren Scott, blev for nylig fundet hængende i et tørklæde i en døråbning.

Hun og Mick Jagger havde dannet par siden 2001, og L'Wren Scott efterlod sig ikke noget afskedsbrev.

Det formodes, at grunden til hendes tragiske beslutning om at tage sit eget liv hang sammen med voldsomme økonomiske problemer i hendes modefirma.

/ritzau/