Rockmusiker for syg til at færdiggøre koncert

admin

|

30/05/2014
Om han var blevet forgiftet, melder historien ikke noget om.Men Poison-frontmanden Bret Michaels var torsdag den 29. maj nødt til at forlade sin egen koncert efter tre sange, fordi han fik det dårligt. Han nåede dog at give sin mikrofon til bandets guitarist Pete Elwick, som mener, at Michaels fik det skidt på grund af sin sukkersyge.Det skriver WENN.com- Tre sange inde i settet, og så stikker Michael mig mikrofonen, før han selv skyndte sig af scenen. Hurtigt kom der en fra mandskabet og sagde, at Brets blodsukker var ekstremt lavt, skriver guitaristen på Facebook.Efterfølgende forsøgte forsangeren Michaels endnu engang at indtage scenen, men han måtte indse, at han var for syg til at fortsætte koncerten.- Han var bogstavelig talt nødt til at blive slæbt af scenen i sin allerværste tilstand. Jeg skyndte mig hen til bussen, og selv om han nærmest ikke kunne tale, bad han mig om at undskylde til vores fans, skriver Elwick.Det er endnu uklart, hvad Michaels' ildebefindende præcis skyldtes, og om han vil være i stand til at gennemføre bandets kommende koncerter.Newspaq

Dagens topnyheder

Om han var blevet forgiftet, melder historien ikke noget om.

Men Poison-frontmanden Bret Michaels var torsdag den 29. maj nødt til at forlade sin egen koncert efter tre sange, fordi han fik det dårligt. Han nåede dog at give sin mikrofon til bandets guitarist Pete Elwick, som mener, at Michaels fik det skidt på grund af sin sukkersyge.

Det skriver WENN.com

- Tre sange inde i settet, og så stikker Michael mig mikrofonen, før han selv skyndte sig af scenen. Hurtigt kom der en fra mandskabet og sagde, at Brets blodsukker var ekstremt lavt, skriver guitaristen på Facebook.

Efterfølgende forsøgte forsangeren Michaels endnu engang at indtage scenen, men han måtte indse, at han var for syg til at fortsætte koncerten.

- Han var bogstavelig talt nødt til at blive slæbt af scenen i sin allerværste tilstand. Jeg skyndte mig hen til bussen, og selv om han nærmest ikke kunne tale, bad han mig om at undskylde til vores fans, skriver Elwick.

Det er endnu uklart, hvad Michaels' ildebefindende præcis skyldtes, og om han vil være i stand til at gennemføre bandets kommende koncerter.

Newspaq