Rema 1000 delte humoristisk Facebook-opslag: Nu raser kunderne

Emil Martesen

2 dage siden

|

27/06/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu raser kunderne.

Dagens topnyheder

Det er ingens næse gået forbi, at da krigen mellem Rusland og Ukraine brød ud, så steg inflationen og de danske dagligvarebutikker oplevede en markant stigning i antallet af butikstyverier.

De økonomiske konsekvenser for butikkerne har ført til øgede priser på dagligvarer, hvilket har medført, at flere danskere kæmper for at få enderne til at mødes.

En nylig hændelse i Rema 1000-butikken i Mejrup, der ligger i Holstebro Kommune, viser, at problemet stadig hærger.

Butikken havde forleden indbrud, men til stor overraskelse for butiksejerne blev intet stjålet. Episoden er blevet delt på butikkens Facebook-side, hvor de viser den smadrede rude.

Opslaget kan ses i bunden af artiklen.

Selvom situationen er alvorlig har butikken valgt at håndtere episoden med en positiv og humoristisk tilgang.

"Kære kunder. Vi ved at vi har fantastiske gode tilbud og masser af andre lækre varer som man bare må have fat i. Men vi har altså kun åbent mellem 7-21," skriver de og følger op med at tilføje:

"I nat havde vi desværre ubudne gæster som ikke kom derfra med noget som helst. Video og det hele er overgivet til politiet. Tak til hurtig respons fra politi og TE Dørautomatik. Alt er fikset og kører igen."

På trods af, at butikken selv har håndteret situationen med et smil, så er der ikke meget humor at spore i kommentarfeltet. Her er 'øv' det ord, der går mest igen.

Opslaget, der har fået over 60 sure reaktioner, viser, at det ikke kun er butikkerne rundt omkring i landet, der er trætte af den tyveribølge, der fortsætter ufortrødent.

Der er blevet indført øget overvågning og sikkerhedsforanstaltninger i mange butikker for at afskrække potentielle tyve.

Du kan se det omtalte opslag herunder.