Putin underskriver nye love: Denne bøde kan koste dig over 77.000 kroner

Emil Martesen

42 uger siden

|

13/12/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En af bøderne kan koste dig over 77.000 kroner.

Dagens topnyheder

Inden længe tages der hul på det russiske valg, men kort forinden har den russiske præsident Vladimir Putin for nylig underskrevet flere nye love, herunder en, der indfører bøder på op til en million rubler.

Dokumenterne, som nu er offentliggjort på det officielle juridiske informationsportal ifølge Ura News, dækker over en lang række områder.

Herunder kan du se nogle af de vigtigste love, som Putin har underskrevet:

Overtrædelser i Håndtering af Biometriske Data: Loven indfører bøder på op til en million rubler for brud på håndteringen af biometriske persondata. Dette understreger den stigende betydning af at sikre og ansvarligt håndtere biometrisk information.

Ligestilling af Elektroniske og Papirdokumenter: En anden lov gør det muligt for konsulære embedsmænd at verificere ligheden mellem elektroniske og papirdokumenter. Dette skridt afspejler moderniseringen af administrative processer og anerkendelsen af elektronisk dokumentation i diplomatiske og konsulære anliggender.

Betinget Før Tid Fødselsorlov for Mødre til Unge Lovovertrædere: Aldersgrænsen for børn, hvis mødre, dømt for mindre lovovertrædelser, kan drage fordel af betinget før tid fødselsorlov, hæves fra tre til fire år. Dette søger at balancere retfærdighed og familiemæssige overvejelser i juridiske afgørelser.

Forbedret Online Autorisation: En lov indfører yderligere metoder til online autorisation på russiske websteder indtil 2025, herunder brugen af udenlandske tjenester. Dette træk er i tråd med det udviklende landskab inden for digital identitetsverifikation.

Grænsedekontamineringsforanstaltninger: Som reaktion på udbrud af dyresygdomme i visse lande, pålægger en lov desinfektion af køretøjer, der krydser Ruslands statsgrænser. Dette forebyggende tiltag sigter mod at forhindre spredningen af sygdomme, der påvirker dyr.

Regulering af Handelskammerets Tjenester: Lovgivningen sigter mod at dæmpe de stigende omkostninger ved tjenester, der leveres af handels- og industriværelserne for udstedelse af oprindelsescertifikater for varer og dokumenter relateret til udenrigsøkonomiske aktiviteter.

Bevarelse af Museumsamlinger: En lov understreger princippet om integritet og udelelighed af museumsamlinger. Den anerkender alle genstande og samlinger af museer, der spiller en væsentlig rolle i videnskabelige, uddannelsesmæssige og oplysende aktiviteter, som særligt værdifuld flytbar ejendom.

Forbud mod Nye Kvægbegravelsessteder: Oprettelsen af nye kvægbegravelsessteder er forbudt, og eksisterende steder skal udfases inden for 25 år. Denne lov adresserer miljømæssige bekymringer og fremmer bæredygtige praksisser i håndteringen af dyrelevn.