Præst vil forbyde One Direction

admin

10 år siden

|

05/06/2014

Dagens topnyheder

Det kan ende med at få uventede konsekvenser for boybandet One Direction, at to af bandets medlemmer røg en joint i en video, der  kom frem på internettet i sidste uge.

Måske bliver de unge briter nemlig nødt til at aflyse deres koncert i Filippinerne i marts næste år, fordi en katolsk præst truer med at forbyde bandets musik i den sydøstasiatiske østat.

Det skriver Manila Times.

Læs også: One Direction-sanger undskylder joint-rygning

- De forgifter vores unge menneskers sind, og hvorfor skulle vi så lukke dem ind i landet? Der er nok gift i vores samfund, som det ser ud nu. Vi skal ikke lede ungdommen i den forkerte retning, siger den katolske præst Conegundo Garganta om det britisk-irske boyband.

Og Garganta mener det meget alvorligt. Han er af den overbevisning, at den filippinske regering ikke har andet valg end at aflyse One Directions kommende koncert i landet, for ellers er det et tegn på, at den filippinske ledelse er ligeglad med befolkningen.

Læs også: Unge fans skærer i sig selv efter lækket hash-video fra One Direction

Præsten forstår ikke unge menneskers fascination af det populære drengeband. Han mener, at der skal sættes en stopper for deres stigende popularitet.

- Forældre er nødt til at stoppe med at købe dyre billetter til de stofmisbrugeres koncerter, siger han således.

Newspaq