PostNord deler stor nyhed: Vil gøre det lettere for danskerne

Kamille Isaksen

2 timer siden

|

11/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
PostNord har store planer for fremtiden.

Dagens topnyheder

Det er efterhånden lige så let at finde en PostNord Pakkeshop i dit nærområde, som det er at klikke ’betal’ i din online indkøbskurv.

I takt med, at danskernes online shoppelyst tager til, åbner PostNord nye pakkeshops på stribe.

Sådan skriver PostNord i en pressemeddelelse.

Siden den 28. august er der åbnet 10 nye PostNord Pakkeshops. Og de næste par måneder åbnes der yderligere 40, der placeres strategisk rundt omkring i landet.

"Danskerne handler utroligt meget på nettet, og det behov vil vi i PostNord gerne understøtte. Det skal være så nemt som muligt for danskerne at sende og modtage deres pakker, og derfor følger vi hele tiden udviklingen og opruster på pakkeshops rundt i landet efter behov, siger Isabella Beck Jørgensen," pressechef i PostNord.

Dobbelt så mange pakker i november og december

I PostNord forbereder man sig på en yderligere intensivering i november og december, hvor pakkevolumenerne forventes at fordobles sammenlignet med årets øvrige måneder.

"Vi oplever allerede nu store pakkemængder, men i november begynder den absolut travleste periode i PostNord. Først Black Friday og dernæst julegaveindkøb. Derfor vil vi gerne sikre, at alle har gode muligheder for at hente deres pakker lige netop dér, hvor det passer dem," siger Isabella Beck Jørgensen.

Hun afviser ikke, at der vil være behov for yderligere oprustning udover de i forvejen 40 nye pakkeshops, der åbner.

Med de nye pakkeshops vil der i alt være omkring 1150 pakkeshops, fordelt over hele landet.

PostNord leverer også pakker til døren. Og for dem, der ønsker den ultimative fleksibilitet, er det muligt at oprette sig med modtagerflex – så leveres pakken på ens adresse, også selvom man ikke er hjemme.

Foto: PostNord