Populært tv-program vender tilbage på skærmen

Kamille Isaksen

49 uger siden

|

10/10/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Viaplay lægger sig fladt ned og melder ud, at et populært program vender tilbage.

Dagens topnyheder

De trofaste seere af programmet kan endelig ånde lettet op, da det nu er blevet bekræftet, at det elskede realityprogram vender tilbage. 

Efter adskillige seerklager lægger Viaplay og TV3 sig fladt ned, og nedtællingen er derfor begyndt til den nye sæson af det program. 

Den 31. oktober vender Paradise Hotel tilbage på skærmen, som vi kender det. 

Det fortæller Kenneth Kristensen, programdirektør hos Viaplay i en pressemeddelelse. 

Den elskede vært Rikke Gøransson er tilbage i front sammen med Olivia Salo. De er dog ikke de eneste kendte ansigter i programmet, da det er meldt ud, at hele 6 paradisoer tjekker ind på hotellet igen. 

Sille Nimholm, Patrick Holsøe, Sarah Dohn, Jonas Ptak, Nikolaj Hvidman og Anne Plejdrup alle med i den kommende sæson af "Paradise Hotel". 

Viaplay har været ude og lægge sig fladt ned over ændringen i programmet, som ikke faldt i særlig god jord hos seerne. 

– Vi forsøgte noget nyt og tog en chance med ”Paradise”, og vi dummede os – vi har i hvert fald måtte erkende, at det ikke har levet op til forventningerne hos vores seere og dermed heller ikke hos os selv. Der er mange ting, man kan ændre på, men helt tydeligt ikke et format som ”Paradise Hotel” – dér skal seerne bede om, at det forbliver, som de kender det. Vi er glade og stolte over at ”Paradise Hotel” nu er tilbage på Viaplay og TV3, lyder det fra Kenneth Kristensen, programdirektør hos Viaplay.

Seerne kan derfor glæde sig til en sæson af Paradise Hotel, som de kender det. Et show fyldt med fest, drama og glade dage.