Parykeksperten Robert hjælper syge, skaldede kvinder: Bare se hvor lykkelig han gør 18-årige Jessica

Nicolai H

5 timer siden

|

21/10/2024
Nyheder
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Den unge kvinde er helt uigenkendelig - og lykkelig over resultatet.

Dagens topnyheder

Når du er 18 år og hårtabet har været en del af dit liv, siden du var tolv, kan det være svært at genkende sig selv i spejlet.

Det var præcis den virkelighed, den unge britiske kvinde Jessica stod overfor, da hun i en alt for ung alder begyndte at miste sit hår.

Men hendes liv tog en drejning, da hun mødte paryk- og toupeeksperten Robert Wood.

Robert, der er grundlægger og kreativ direktør for "Novo Cabelo Hair", har gjort det til sin mission at hjælpe folk med hårtab – og Jessica var ingen undtagelse.

I en video, som blev delt på TikTok i sidste uge, følger vi hendes transformation i Roberts hænder. Han fortæller, at Jessica bemærkede de første skaldede pletter som tolvårig og gik til sin mor med problemet.

Først var der skepsis, men efter et lægebesøg blev det klart, at Jessica stod over for en reel udfordring.

Selvom der ikke kom en konkret diagnose i klippet, gik Robert i gang med at udføre sit magiske arbejde. Men forvandlingen stoppede ikke der.

Under makeoveren blev Jessica også forkælet med ny make-up af Woods kollega, Amanda. Og for at gøre oplevelsen endnu mere dramatisk, blev Jessicas syn begrænset gennem hele processen – ingen spejle var tilladt!

Så kom øjeblikket, hvor spejlet blev afsløret, og Jessica endelig fik lov til at se sig selv – nu med glødende rødt hår og subtil make-up. Øjeblikket var intet mindre end fortryllende.

“Wow, oh my God! Det er så fedt,” udbryder hun, da hun ser sit nye jeg.

Og det er ikke kun Jessica , der er forbløffet over resultatet – også Robert er begejstret. Den rødhårede skønhed foran ham er næsten uigenkendelig fra den unge kvinde, der trådte ind i salonen tidligere på dagen.

Du kan se videoen af Jessica før og efter magien her: