Opfordrer alle: Sådan fjerner du støjen fra telefonsamtalerne

Emil Martesen

63 uger siden

|

03/07/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er det langt om længe muligt at vinke farvel til støjen fra telefonsamtalerne.

Dagens topnyheder

Vi har alle været der - midt i en telefonopkald, hvor støj fra omgivelserne trænger sig på. 

Lyden af biler, fuglekvidder og travlhed kan være forstyrrende og gøre det svært for samtalepartneren at koncentrere sig. 

Men nu er det angiveligt slut. 

En ny funktion fra Apple har nemlig set dagens lys. 

Her har de nemlig introduceret en løsning, der forvandler dine telefonsamtaler. 

For hvis du er blandt dem, der har iPhone XR og iPhone XS og fremad samt FaceTime og udvalgte iPad-modeller, så bør du nok spidse øre. 

I iOS 16.4 har Apple lanceret "Voice Isolation" eller "Stemme-isolering" - en utrolig effektiv funktion, der næsten fuldstændigt fjerner al ekstern støj, mens du taler i telefonen. 

Og med stemme-isolering aktiveret forsvinder stort set alle distraherende lyde.

Det betyder, at du helt konkret kan vinke farvel til bilstøj, baggrundsstemmer og endda fuglesang, der med et snuptag bliver næsten helt elimineret, hvilket skaber en utrolig klar og fordybet samtaleoplevelse. 

Og forskellen mellem standard og stemme-isolering er markant og imponerende. 

Det skriver meremobil.dk

Apple har altså tilsyneladende formået at finde den perfekte balance mellem at reducere støj og bevare stemmekvaliteten. 

Men det stopper ikke her. 

Det bedste ved stemme-isolering er, at det fungerer med alle typer headsets. Uanset om du bruger Apples egne AirPods eller in-ear headsets fra mærker som Jabra eller B&O, vil funktionen fungere problemfrit. 

Men selv hvis du ikke bruger et headset, kan du stadig nyde godt af stemme-isolering, når du taler direkte i telefonen, og med stemme-isolering på din iPhone bliver telefonopkaldene mere behagelige og produktive end nogensinde før.