Der er tale om fersk og frossen kylling solgt i Irma, Kvickly og Nemlig.com samt aroline i Odense og Salling i Aarhus.
Det er Sødam Økologiske Fjerkræslagteri i Skærbæk, der har opdaget campylobacter-bakterien, som du kan blive smittet med, hvis kyllingen ikke bliver gennemstegt, eller hvis du ikke håndtere den korrekt, så den f.eks. inficerer andre madvarer.
Det kan give diarre, opkast, kvalme, mavesmerter og feber.
Læs også: Farlige godbidder: Over 1000 hunde døde af tørret kød
Der er tale om:
- Fersk hel økologisk kylling fra Sødam. Pakket den 06.05.2014. Mindst holdbar til: 15.05.2014
- Fersk hel økologisk kylling fra De 5 Gårde. Pakket den 06.05.2014. Mindst holdbar til: 15.05.2014
- Ferske opskæringer af økologisk kylling fra Sødam. Pakket den 06.05.2014. Mindst holdbar til: 15.05.2014
- Frosne opskæringer af økologisk kylling fra Sødam. Pakket den 06.05.2014. Mindst holdbar til: 25.04.2016
Læs også: Mobilopladere kan brænde dit hjem af: Hvor sikker er din oplader?
Har du kylling fra et af disse partier derhjemme, skal du enten smide den ud eller levere den tilbage, hvor den er købt.